Over ons

Mini-lening.org helpt u bij het vergelijken van minileningen. Er zijn verschillende aanbieders die minileningen aanbieden. Er zit een verschil in de servicekosten van de betreffende aanbieders. Doorgaans liggen deze kosten rond de 7,9% van het te lenen bedrag.

We willen de consument dus een beter beeld geven van diverse aanbieders en hun voorwaarden. Hierdoor kunt u een geïnformeerde keuze maken bij het afsluiten van een minilening.

Inkomsten

Wij vergaren inkomsten door het doorsturen van bezoekers naar bijvoorbeeld Cashbob. Dit gebeurt op basis van affiliatie marketing. De betreffende partij keert een eenmalige vergoeding uit als de bezoeker ook daadwerkelijk de lening afsluit. Onze vergelijkingen worden echter niet beïnvloedt door deze vergoedingen en zijn volledig onafhankelijk.

Uw privacy

Voor het correct functioneren van deze website maken we gebruik van cookies. Deze worden echter niet opgeslagen of verwerkt maar zijn bedoeld om eventuele sales te tracken.


Contact

Mocht u nog enige vragen hebben, aarzel dan niet ons te contacteren! We proberen uw verzoek altijd zo spoedig mogelijk te behandelen. Ook horen we graag van u als u vragen heeft omtrent samenwerkingen (partnership).