Saldodipje minilening

January 26, 2014

Saldodipje.nl is een onderdeel van Ferratum Groep. Ferratum is tevens een bekende aanbieder van minikredieten. U kunt bij Saldodipje een kleine lening afsluiten tegen een erg scherpe rente. Bent u tussen de 19 en 70 jaar, dan kunt u bij deze aanbieder terecht voor wat extra financiële ruimte.

Ferratum Groep is de Europese marktleider in het verstrekken van minileningen, ze zijn dan ook sinds 2005 actief. U kunt bij Saldodipje een lening afsluiten van € 100,- tot € 800,-. Bij een bedrag van € 100,- betaald u maar € 0,61 en bij een bedrag van € 800,- betaald u € 14,70. Dit geldt uiteraard alleen bij de loopdagen die vermeld worden, doet u langer over de terugbetaling? Dan wordt de rente uiteraard ook hoger.

Lenen bij Saldodipje


lenen-saldodipjeBij een eerste lening kunt u tot maximaal € 400,- lenen. Dit is vanwege de voorzorg bij over creditering. Heeft u al vaker geld geleend bij Saldodipje? Dan kunt u gewoon € 800,- lenen. Bij het afsluiten van een minilening bij Saldodipje dient u tevens te kiezen uit een garantiestelling. Dit kan iemand zijn uit uw persoonlijke kringen, maar ook een instantie zoals Global Guarantee.

Bij het aanvragen van een minilening kan het bedrag al binnen een half uur op uw rekening staan, dit geldt echter wel voor bestaande klanten die al eerder een aanvraag hebben gedaan. Als u voor het eerst een minilening afsluit, kunt u het geld binnen een werkdag verwachten. De aanbieder biedt ook de mogelijkheid om in 1 keer het bedrag terug te betalen voordat de looptijd verstreken is. Hierbij komen verder geen boetes aan te pas.

Vergelijken


Vergelijk diverse aanbieders zoals Ferratum, Minilening.nl en Saldodipje alvorens u geld gaat lenen, de rentes verschillen namelijk. Let op, geld lenen kost altijd geld, ook bij een minilening!