Minilening zonder BKR toetsing

October 26, 2013

Bent u op zoek naar een minilening zonder BKR toetsing, bijvoorbeeld omdat u al een krediet heeft lopen en nu ook de koelkast helaas kapot is gegaan? De kans is groot dat u niet zomaar een nieuwe reguliere lening kunt aanvragen, aangezien er dan altijd een BKR toetsing plaats zal vinden. U kunt gebruik maken van een minilening, om buiten deze instantie om toch wat geld te kunnen lenen. Het geld staat binnen een paar uur op uw rekening en u dient het na een paar weken weer terug te betalen. Vervolgens weet het BKR niets van deze minilening, waardoor u er tijdelijk gebruik van kunt maken.

Online afsluiten


Zonder-BKRU kunt een minilening zonder BKR toetsing gewoon online afsluiten, waardoor u daar de deur niet voor uit hoeft. Het is in plaats daarvan voldoende om aan te geven wie u bent en hoeveel geld u nodig heeft. Gaat het om een bedrag van een paar tientjes tot maximaal een paar honderd euro? Dan heeft u de mogelijkheid om een minilening af te sluiten en kunt u het geld al snel ontvangen. U kunt de nieuwe koelkast kopen en vervolgens gebruik maken van uw salaris om de minilening zonder BKR toetsing weer terug te betalen.

Voldoende inkomen


Het is wat dat betreft dan ook van belang dat u voldoende inkomen heeft, om de minilening zonder BKR toetsing af te kunnen sluiten. U dient een bewijs van dit inkomen te overleggen, al mag het in een aantal van de gevallen ook gaan om een uitkering.

Het is vooral van belang dat u een vast inkomen heeft, waarmee het mogelijk is om het krediet weer terug te betalen. U kunt dan een minilening zonder BKR afsluiten, om tijdelijk wat extra geld achter de hand te hebben naast eventuele andere leningen die u al heeft lopen.