Minilening in België

September 21, 2013

Bent u woonachtig in België en opzoek naar een minilening? Dan bent u bij Ferratum aan het juiste adres. Ferratum is wereldwijd actief, maar liefst in 20 landen bedienen ze meer dan 1,5 miljoen klanten. Ze hopen dan ook om in 2014 wereldwijd de leider te kunnen zijn in de minilening-business.

Ferratum minilening


FerratumBij Ferratum in België kunt u een minilening afsluiten tussen de €50,- en €800,-. Afhankelijk van het geleende bedrag verschilt ook de terugbetalingstermijn, dit kan variëren tussen de 7, 21 en 30 dagen. Wel dient u in aanmerking te komen voor een minilening, dit is voor bestaande klanten afhankelijk van uw betalingsgedrag en voor nieuwe klanten onder ander afhankelijk van uw postcode en leeftijd. Ook kunt u niet altijd zomaar het gewenste bedrag lenen, het kan voorkomen dat u enkel een lager bedrag met lenen.

De eerste keer dat u klant wilt worden bij Ferratum in België kunt u maximaal €200,- lenen. Ferratum voert een kredietbeoordeling uit en indien zij van mening zijn dat het goed in orde is, is het mogelijk dat u een hoger leenbedrag aangeboden wordt. Het grote voordeel van Ferratum is dat u altijd direct weet waar u aan toe bent en dat er geen verborgen kosten zijn.

Minilening aanvragen


Bij Ferratum in België kunt u eenvoudig via de website een minilening afsluiten. Na ontvangst van uw aanvraag zal er telefonisch contact met u opgenomen worden, mede om gegevens te bevestigen. Na dit telefoongesprek zult u een sms ontvangen of u in aanmerking komt voor de lening en indien dit het geval is volgen er ook verdere instructies via een SMS. Daarnaast is het ook mogelijk de aanvraag op andere wijzes te voltooien, denk hierbij aan face to face, telefoon, fax of email. Houd er echter wel rekening mee dat hieraan extra kosten verbonden zijn.