Meer lenen bij Leenotheek.nl

January 05, 2014

Wilt u meer lenen dan dat een minilening u oorspronkelijk kunt bieden? U kunt er dan voor kiezen geld te lenen bij Leenotheek.nl, dit is de grote zus van minilening.nl. Bij Leenotheek.nl staat service hoog in het vaandel, u bent dan ook geen nummer maar een waardevolle klant voor de aanbieder. Doordat de aanbieder geen onderdeel van een bank is kunnen ze volledig onafhankelijk zijn.

Werkwijze


werkwijze-leenotheekAllereerst kunt u een offerte voor de lening aanvragen, dit doet u door middel van een eenvoudige aanvraagformulier. U ontvangt dan ook direct de offerte per email en indien gewenst per post. Deze offerte is goed te begrijpen en overzichtelijk. Indien u tevreden bent over de offerte kunt u deze terugsturen, waarna u vrij snel geld op uw rekening zult ontvangen.

De aanbieder gaat in principe diverse geldverstrekkers af waardoor zij u de beste lening op maat kunnen bieden, uiteraard met de laagste maandelijkse kosten en de laagste rente.

Acceptatievoorwaarden


Als u met Leenotheek.nl in zee wilt gaan dient u wel aan een aantal acceptatievoorwaarden te voldoen, namelijk:

  • Leeftijd tussen de 21 en 70 jaar
  • Geen BKR coderingen
  • Geen WW uitkering of bijstand uitkering
  • Voldoende inkomen
  • Nederlandse ingezetene

Als u aan de acceptatievoorwaarden voldoet kan leenontheek.nl voor u aan de slag gaan. Indien gewenst kunt u een persoonlijk gesprek aanvragen waarbij u op kantoor langs kunt komen of er een deskundige medewerker bij u thuis komt.

Soorten leningen


Bij Leenotheek.nl kunt u terecht voor diverse soorten leningen, onder andere:

Door deze diverse soorten leningen is het mogelijk u altijd een passende lening te bieden. Uiteraard kunt u ook terecht bij het zusje minilening.nl indien u liever een laag bedrag wilt lenen en hier in een korte periode weer vanaf wilt zijn.