Ferratum

June 02, 2013

Ferratum is een Europese marktleider in het verstrekken van minileningen. De aanbieder is over de hele wereld actief sinds 2005. Met een transparante werkwijze en klantgerichte dienstverlening zijn er vele tevreden klanten die een minikrediet hebben afgesloten voor wat extra bestedingsruimte.

Minilening van Ferratum


FerratumIndien u wat extra bestedingsruimte wenst bent u bij Ferratum aan het juiste adres. Het is mogelijk bedragen te lenen tussen de € 100,- en € 800,-. De allereerste keer dat u een minilening bij Ferratum afsluit is dit maximaal € 450,-, afhankelijk van uw inkomen. Wel dient dit bedrag binnen de looptijd afgelost te worden, ook dit varieert tussen de 15 en 45 dagen. Het streven is om het bedrag binnen 1 werkdag naar u over te maken, uiteraard is dit afhankelijk van de verwerkingstijd van uw bank.

Heeft u al eerder een minilening van Ferratum afgesloten, dan zijn alle gegevens bekend en is het streven het bedrag binnen een half uur over te maken. Een groot voordeel is dat u boetevrij eerder mag aflossen, ondanks de afgesproken leentijd.

Garantstelling


Omdat Ferratum een minimaal risico wil lopen met u een minikrediet te verstrekken wordt er om een garantstelling gevraagd. Ferratum zelf werkt hiervoor met Global Guarantee, maar u bent ook vrij om iemand uit uw eigen kringen te kiezen. Het leenbedrag kan dan verhaald worden op de garantsteller indien u niet binnen de afgesproken looptijd aflost. Indien u voor iemand uit uw eigen kringen kiest dient u documenten te verstrekken waarmee u kunt aantonen dat de garantsteller eventueel de financiële last zou kunnen dragen.

Online aanvragen


U kunt eenvoudig online een minilening bij Ferratum afsluiten. Met een beveiligde online omgeving is het zo geregeld en beschikt u binnen een relatief korte periode over extra bestedingsruimte.