Caspher

March 30, 2014

Caspher is een online aanbieder van kleine leningen in heel Europa. Ze hebben een sterke internationale marktpositie mede vanwege dat ze de enige minilening verstrekker zijn met een bankvergunning in Europa. De bedoeling is een zo laagdrempelige service te bieden waarbij eenvoud en snelheid voorop staat. Bovendien is er ook een Customer Service Team die u graag wilt helpen.

Minilening


Een minilening van Caspher kunt u al binnen 5 minuten afsluiten, bovendien 7 dagen per week en 24 uur per dag. U kiest zelf een gewenste looptijd tot maximaal 30 dagen. Het leenbedrag kan variëren tussen de € 100 tot maximaal € 600 euro. De klant mag dus zelf bepalen wel bedrag, maar ook welke looptijd. De voordelen:

- Geen BKR toetsing
- Geen BKR notering
- Supersnel geld op uw rekening
- Vrijblijvende offerte
- Keuze uit voordeelbundels

Voordeelbundels


blog-voordeelbundelsBij Caspher krijgt u de keuze uit diverse voordeelbundels, dit bepaald de snelheid en het serviceniveau. Standaard wordt de minilening binnen 3 dagen beoordeeld en na de beoordeling kunt u binnen 4 dagen het geld op uw rekening verwachten. Bij het voordeelbundel ‘Gemak’ wordt de aanvraag al binnen 4 uur behandeld en wordt de lening ook binnen 4 dagen op uw rekening bijgeschreven.

Daarnaast is er ook nog de voordeelbundel snel waarbij de minilening binnen 10 minuten beoordeeld wordt en ook nog eens binnen een dag uitbetaald wordt. Naast deze looptijden zijn er ook nog andere verschillen die een bepaalde bundel wellicht aantrekkelijk voor u maken. Verdiep u goed in de mogelijke opties, maar kijk ook goed naar wat dit u extra kost. Feit blijft dat geld lenen uw meer geld kost en dat u leent, let goed op of u deze verplichting aan kunt.