Cash Bob

February 23, 2013

CashbobCash Bob biedt u de mogelijkheid tot maximaal €750 te lenen. U krijgt het geld direct uitbetaald en het is niet nodig om langs een bankkantoor of andere instelling te gaan. U hoeft zich alleen maar online aan te melden, om het geld al snel op uw rekening te ontvangen en de aankoop te kunnen doen die u voor ogen heeft. Het is voor uw aanvraag van belang om uw achternaam, mobiele nummer, emailadres en het gewenste leenbedrag op te geven, dat kan variëren van €100 tot €750.

Wat is Cash Bob?


Cash Bob is een aanbieder van minileningen, waarvoor men slechts geringe servicekosten vraagt. U betaalt over een lening van €300 bijvoorbeeld €0,48 aan servicekosten, tijdens een looptijd van 21 dagen. Dit bedrag loopt maximaal op naar €1,20 wanneer u ervoor kiest om €750 te lenen.

U betaalt op die manier een jaarlijks kostenpercentage (JKP) van 2,8%, dat niet onredelijk is, zeker niet in vergelijking tot reguliere consumptieve kredieten. Houd er echter wel rekening mee dat u een borgstelling nodig heeft, om bij Cash Bob in aanmerking te kunnen komen voor de lening.

Voorwaarden van Cash Bob


De borgstelling behoort tot de voorwaarden van Cash Bob, die verder betrekking hebben op het inkomen dat u heeft, net als uw leeftijd en nationaliteit. U dient te beschikken over de Nederlandse identiteit en tussen de 21 en 65 jaar oud te zijn.

Daarnaast bestaan er helaas geen mogelijkheden voor studenten, uitzendkrachten en zelfstandigen. Zij hebben over het algemeen een instabiel inkomen, waardoor het voor de geldverstrekker lastig is om een inschatting te maken van het inkomen. Cash Bob vraagt een vast inkomen van minimaal €1.100, om in aanmerking te kunnen komen voor de minileningen die er worden verstrekt.